onze troeven

 

Permanente kwaliteitsbewaking

Ons team is permanent bezig om de hoogste kwaliteit te bieden aan onze klanten.... aarzel niet ons te kontakteren voor welke vraag of probleem dan ook ! Wij staan u graag te woord.....

 

Individueel interieuradvies

Met meer dan 30 jaar ervaring is Meubelambacht dé toonaangevende meubelzaak in België en Nederland voor hedendaagse interieurvorming. Onze interieurarchitecten staan voor u klaar om individueel advies te geven en al uw wensen te verwezenlijken. Ze zorgen er uiteindelijk voor dat ook u het ultieme gevoel zal kennen ... feel home at home !

 

Eigen meubelatelier & stoffeerderij

In ons eigen atelier zijn onze ervaren meubelmakers in staat om pasklare oplossingen te bieden voor iedere plaats in uw woning. Wil u liever uw actueel zitmeubel behouden ... dan maken wij er in onze stoffeerderij een nieuw van ! Uiteraard staan wij garant voor de afwerking en de kwaliteit van ieder meubel dat bij ons gemaakt wordt ..van begin tot einde !

 

Slaapadvies

Slaapcomfort is essentieel voor iedereen , we kunnen niet zonder en bovendien is het zeer individueel...ook daar weet ons team alles van.U mag van ons het beste advies verwachten zodat u voortaan op beide oren kan slapen , test het uit in onze eigen slaapstudio...

 

Leveringen

Na de aankoop van uw meubelen werken wij verder, transporteren en leveren doen wij immers niet zomaar. Vanuit een zorgvuldig gestructureerde dispatching worden alle noodzakelijke afspraken met u gemaakt. Hierna mag u onze eigen leveringsdienst verwachten die bestaat uit professionele mensen die weten van aanpakken , uitpakken en monteren.

 
 
 

UITZ. GESLOTEN OP 25/12, 31/12 en 1/1, OPEN op 24/12 tot 16 u.

Everdongenlaan 1 (kruispunt Steenweg op Zevendonk) - 2300 Turnhout, BE

Onr: 0417.254.804 - Tel. +32 (0)14 / 43.00.36 - mail. info@meubelambacht.be

 

Maandag

10 - 18 uur   Vrijdag sluitingsdag!
Dinsdag 10 - 18 uur   Zaterdag 11 - 18 uur
Woensdag 10 - 18 uur   Zondag 11 - 18 uur
Donderdag 10 - 18 uur   Feestdag 11 - 18 uur

Copyright © meubelamacht 2011 - Alle rechten voorbehouden

Provided by We-IT